Filtopsætning

En tapetsering som både er jævn, og bliver siddende

Står du med en væg, gammel eller ny, rå som nøgen, og hvor du ønsker, at give den nyt liv, så er tapetsering et oplagt valg.

Vi har mange års erfaring på bagen, både med tapetsering samt med opsætning af væv og filt. Vi gør en stor ære i, at vores arbejde bliver professionelt udført. Når vi går til tapetsering, bliver banerne siddende, de sidder vel at mærke lige – hvilket gælder afslutninger ved kanter, karme og paneler, og arbejdet udføres af uddannede fagmænd.

Vi synes det er ærgerligt, at du skal gå og kigge på et uskønt resultat, når du i stedet kan vælge professionel tapetsering og glæde dig over godt håndværk mange år frem. Hvis du vælger tapetsering, så er vi din garanti for, at du får et smukt slutresultat.

Få flotte rum med grundig tapetsering

Vi laver tapetsering med alle former for tapet; ensfarvet tapet, mønstret tapet, savsmuldstapet (rutex) m.f., og vi vejleder dig naturligvis gerne, fx ved hjælp af vores tapetprøver, som du kan beslutte dig ud fra. 

Måske er det ensfarvede vægge med en bort, som passer ind i dit hjem? Eller en enkelt væg med mønstret tapet, der matcher de ensfarvede vægge? 

Valget er dit – og vi kommer gerne igen om nogle år, hvis du til den tid vil have noget nyt at se på!

Vi kan både male dine vægge og lave tapetsering på dem – ligesom du vil have det. 

Har du spørgsmål til opgaven?

Skriv til os i formularen, og vi vender tilbage snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook, eller se noget af vores malerarbejde

​Besøg gerne vores Facebook, hvor du kan se flere af vores løste opgaver, eller se blot videoer her på siden, der viser eksempler på vores process

Samarbejdspartner​

em-el-logo

​Firma info

Maler Patruljen ApS

Smedeland 7, 2600 Glostrup

Se område

CVR: 41275693

Bliv ringet op

Ønsker du at få sat en aftale på plads? Indsend dit navn og tlf. nr. herunder, og​ vi vil ringe dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt