Trappe maleopgave​

Stor erfaring med maling af trappeopgange

Vi har gennem årene opnået store kompetencer - dette gør sig også gældende inden for maling af trappeopgange samt trappe.

Ligemeget om du er privatperson og skal have genopfrisket din hovedtrappen, eller om du er ansvarlig for en andelsforening og skal have renoveret én eller flere trappeopgange, så kan vi være behjælpelige. Vores kompetencer rækker til det hele.

Vi ved af erfaring, at ikke to opgaver er ens. Netop derfor gør vi meget ud af vores forarbejde som består i, at komme ud og besigtige din opgave inden vi giver et uforpligtende tilbud, som matcher netop dine behov.

Hvis du ønsker det, maler vi både loft og træværk, såvel som vægge. Inden vi påbegynder opgaven med maling af trappeopgang, så sørger vi selvfølgelig for grundig spartling, fugning, slibning og hvad der ellers måtte være nødvendigt for, at opnå et flot slutresultat der kan holde i mange år.​​

Har du spørgsmål til opgaven?

Skriv til os i formularen, og vi vender tilbage snarest muligt.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg os på Facebook, eller se noget af vores malerarbejde

​Besøg gerne vores Facebook, hvor du kan se flere af vores løste opgaver, eller se blot videoer her på siden, der viser eksempler på vores process

Samarbejdspartner​

em-el-logo

​Firma info

Maler Patruljen ApS

Smedeland 7, 2600 Glostrup

Se område

CVR: 41275693

Bliv ringet op

Ønsker du at få sat en aftale på plads? Indsend dit navn og tlf. nr. herunder, og​ vi vil ringe dig op snarest.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt